Автостъкла ООД и Сервизи Кобра

Автостъкла ООД и Сервизи Кобра

Национален телефонен номер 070017207 (на цената на един градски разговор)

  • адресул. Георги Бакалов 6
  • E-mailsales@autoglass.bg
  • тел.+359 62 670108
  • GSM+359 88 9657719

работно време

  • 08:30 - 17:30
  • 09:00 - 14:00